Föreningen

Brf Geten 30 består av 49 lägenheter och 3 lokaler i ett flerbostadshus på Frejgatan 33-37 i Vasastan. I föreningen finns varmgarage med 27 bilplatser och 1 motorcykelplats som endast hyrs ut till de boende.

Vårt hus stod klart 1980 och ligger i Vasastan i ett av innerstadens mest eftertraktade områden som har allt man kan önska: närhet till park, bad, båtliv och grönområden och samtidigt ett pulserande storstadsliv med ett rikt utbud av affärer, restauranger och kaféer. Här finns ett stort serviceutbud och shoppingmöjligheter nästan direkt utanför dörren. Det finns också förskolor, grundskolor och flera gymnasier. Kommunikationerna är förstklassiga, tre tunnelbanestationer, många innerstadsbussar och en blivande pendeltågsstation vid Odenplan.

Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig 10 år och som uppdateras varje år. Föreningen har investerat fortlöpande med att varje år göra förebyggande egenfinansierat underhåll, och har bla de senaste åren bytt och renoverat; hissar, värme-undercentral, ventilationssystem, skalskydd & entrésystem, gården med boulebana, växthus, grillar och pergola, målning av entréer, våningsplan och källare, energibesparande belysning i alla allmänna utrymmen, taket-målning med ny plåt och förbättrad taksäkerhet.

Föreningen är försäkrad i Moderna Försäkringar.

Organisationsnummer är 716460-1952.

Mer information om föreningen finns på allabrf.se.

Nedan finns information om du behöver komma i kontakt med någon av oss i styrelsen: